Posted by on апр. 30, 2017 in

Един модерен и свеж апартамент в полите на Витоша.

Намиращ се в комплекс манастира, този апартамент с две спални осигурява на обитателите си необходимия уют и спокойствие.Мебелите в дневната са решени цветово в дъб  и каменно сив цвят, които много добре се подчертават от малките цветови акценти в жълто.Апартамента разполага със спалня за родителите плюс тоалетна към нея , в която са поместени и пералнята и сушилнята обслужващи дома.Родителската спалня е издържана в бежаво – кафявата цветова гама. Ламперията зад леглото и същата визия на вратите на плъзгащия гардероб подчертават индивидуалния характер на помещението. Тук е включена и тоалетка с голямо огледало за господарката на дома.

Детската стая е решена в дъб , зелено и жълто,което придава приятно настроение. Има страхотна комбинирана библиотека – шведска стена, където ще се съхраняват детските книжки на обитателя и в същото време той ще може да израства здрав спортувайки на „шведската стена“

Банята е продължение на духа на целия апартамент, като за нея е използвана комбинация от сиви плочки и такива имитиращи дъбов паркет. Подвижния параван позволява да се прегради мястото за къпане, като след това може да се отвори и да не стеснява допълнително помещението !

26 элемент(и)